Hay Day-Wat is de stad?-[Hay Day Dutch] | App4vn.com

Op level 34 ontvang je een spoorlijn die je naar nieuwe gebieden brengt. Je mag van de burgemeester je eigen kleine stadje opbouwen en beheren met nieuwe gebouwen en decoraties. Repareer het perron naast je buurthuis voor 39.000 munten en tik vervolgens op de lorrie om naar een vervallen stadje te gaan dat wel een opknapbeurt kan gebruiken.
Repareer het treinstation en verwijder een paar bomen en rotsen om plaats te maken voor gebouwen, zoals een kruidenierswinkel, een bioscoop en andere gebouwen die je in de loop der tijd kunt ontgrendelden. De exprestrein stopt in je stadje om interessante bezoekers af te zetten die op zoek zijn naar een beetje rust en naar verrukkelijke producten van je boerderij. Zodra de bezoekers in je stad zijn aangekomen, moet je op ze tikken en moet je ze naar een beschikbaar gebouw sturen. Als de bezoeker zich eenmaal in het gebouw bevindt, kun je op hem of haar tikken om maximaal vier soorten producten weer te geven, die allemaal nodig zijn om aan de wensen van de bezoeker te voldoen. Als je een van deze producten naar de bezoeker sleept, zullen de andere producten automatisch volgen.
Als je het stadhuis repareert, kun je bijhouden waar je bezoekers zich bevinden in je stad. Door het upgraden van het stadhuis neemt bovendien de bezoekerscapaciteit van je stad toe. Als je een bezoeker uit het oog bent verloren, bevindt hij of zij zich misschien wel achter een boom. Je kunt het stadhuis gebruiken om de bezoeker naar een beschikbaar gebouw in je stad te sturen.
Iedere bezoeker zal je belonen met munten, ervaringspunten en reputatiepunten. Je kunt alleen reputatiepunten verdienen in de stad, en deze kunnen worden gebruikt om nieuwe functies en upgrades te ontgrendelen. De reputatiepunten geven aan hoe tevreden een bezoeker is met je diensten en met de verse producten van je boerderij. Als je voldoet aan alle wensen van de bezoekers in de verschillende gebouwen van je stad, zullen ze je belonen met een speciaal upgradevoorwerp dat alleen in de stad kan worden verkregen.
Je kunt ook een kijkje nemen in ons gedeelte met uitlegvideo’s voor meer hulp!

More from my site

  • Hay Day-Hoe kan ik een gebouw upgraden?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Hoe handel ik met andere spelers?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Waarom is het goed om te promoveren naar een hogere klasse?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Hoe bedien ik mijn bezoekers?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Ik heb bouw- of uitbreidingsmaterialen nodig-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Hoe werkt de chat in de spellen van Supercell?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Hoe kan ik chatten?-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Ik kan de boerderijhelpers niet vinden!-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Buurt-ID-[Hay Day Dutch]
  • Hay Day-Hoe kan ik gebouwen en dieren opslaan, verkopen of verwijderen?-[Hay Day Dutch]